kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۲۴۲۸
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
وزیر ورزش و جوانان در یازدهمین نشست تخصصی فدراسیون‌ها تأکید کرد

می‌توانیم در بازی‌های آسیایی تعداد مدال‌های خود را دو برابر کنیم موفقیت در المپیک نیازمند برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری است 

 
 
 
سرویس ورزشی-
وزیر ورزش و جوانان گفت: باید برای المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس سرمایه‌گذاری کنیم، چون موفقیت در المپیک نیاز به سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی بلندمدت دارد.
در فاصله کمتر از دو سال تا آغاز بازی‌های آسیایی ناگویا۲۰۲۶‌، یازدهمین نشست تخصصی فدراسیون‌ها با حضور اعضای فدراسیون قایقرانی در محل وزارتخانه ورزش و جوانان برگزار شد. در این جلسه وضعیت و شرایط رشته قایقرانی با حضور دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک مورد بررسی قرار گرفت و درخصوص حضور هرچه بهتر ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا و المپیک لس‌آنجلس۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شد.
دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در این نشست اظهار داشت: انتظاری که از فدراسیون قایقرانی داریم این است که در بحث هوش مصنوعی جزو فدراسیون‌های پیشتاز باشند. زمینه خوبی در این فدراسیون است و امیدوارم که شاهد اتفاقات خوبی در این رشته باشیم. وی با اشاره به درخواست فدراسیون قایقرانی مبنی بر احداث پیست برای این رشته گفت: بحث احداث پیست یک کار بلندمدت برای رشته قایقرانی است که باید به صورت مشترک برای دو رشته قایقرانی و روئینگ احداث شود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص بحث استفاده از سواحل ایران برای توسعه رشته قایقرانی عنوان کرد: سواحل زیادی در کشور داریم که می‌توانیم برای توسعه رشته‌هایی مثل قایقرانی از آن استفاده کنیم و از ظرفیت آنها برای رشته‌هایی مثل کانوئینگ و روئینگ بهره بگیریم. ما در بحث مدال‌آوری در دو رشته روئینگ و کانوئینگ اختلاف داریم. یکی از مباحثی که باید در رشته کانوئینگ برای مدال‌آوری مورد توجه قرار بگیرد لزوم توجه به بانوان است. تجربه نشان داده که هرچه‌قدر در حوزه بانوان کار کنیم نتیجه بهتری خواهیم گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در ادوار مختلف بازی‌های آسیایی که حضور داشتیم 15 مدال کسب کردیم که از این تعداد تنها یک مدال طلا کسب کرده‌ایم. در گذشته هدف ما مدال‌آوری بود ولی الان باید رنگ مدال را بهتر کنیم. به دنبال این هستیم که ظرفیت مدال‌آوری را نسبت به گذشته دو برابر کنیم. ظرفیت حال حاضر ورزش ایران نشان می‌دهد که ما می‌توانیم در بازی‌های آسیایی ناگویا تعداد مدال‌های خود را دوبرابر کنیم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: ظرفیت فنی ایران در رشته‌های قایقرانی نسبت به گذشته بالا رفته است. فدراسیون قایقرانی تازه در مداری افتاده که باید از ورزشکاران خود بهره ببرد و باید توجه داشته باشیم که مدال طلا است که ارزش ما را بالا می‌برد. وی همچنین درخصوص مشکلات بدنسازی رشته قایقرانی افزود: بزرگ‌ترین مشکل که ورزشکاران کانوئینگ با آن مواجه هستند بحث استقامت در سرعت است. ورزشکاران کانوئینگ باید بتوانند ریتم خود را حفظ کنند. هوش مصنوعی در این بین می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.
دنیامالی با اشاره به اهمیت کنترل مکمل‌ها اظهار داشت: در بحث استفاده از مکمل‌ها باید مراقب بود که برای ورزشکار ایجاد مشکل نشود. به دنبال این هستیم که سیستم نمونه‌گیری در کشور را به روز و نمونه‌ها را زیاد کنیم. به لحاظ اعتبار بین‌المللی برای کشور خوب نیست که دوپینگ ورزشکاران ما مثبت شود. وی در پایان گفت: باید برای المپیک لس‌آنجلس سرمایه‌گذاری کنیم. موفقیت در المپیک نیاز به سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی بلندمدت دارد.
خسروی وفا: حمایت خوبی از تیم‌ها خواهیم داشت
محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک هم در این جلسه اظهار داشت: در این دوره از بازی‌های آسیایی با کمک وزارت ورزش و‌ جوانان از ورزشکاران و‌ تیم‌ها حمایت خوبی خواهیم داشت. باید به موضوع بدنسازی توجه کرد که در حال حاضر اکثر فدراسیون‌ها از این مهم غافل هستند و فدراسیون و‌ مربیان تیم‌ملی باید در فدراسیون هدف‌گذاری داشته باشند تا بتوان خوب نتیجه گرفت.
سید مناف ‌هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک درخصوص تفکیک رشته روئینگ و قایقرانی گفت: تفکیک این دو رشته کار را در مدال‌آوری در بازی‌های آسیایی ناگویا آسان‌تر خواهدکرد. وی به ظرفیت استان‌ها اشاره کرد و افزود: استان‌ها در رشته قایقرانی ظرفیت‌های زیادی دارند که با پیگیری از سوی وزارت ورزش و ‌جوانان می‌توان از این ظرفیت‌ها و داشته‌ها استفاده مفید داشت.
در ادامه اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و ‌حرفه‌ای با تاکید بر موضوع فرهنگی در فدراسیون‌ها گفت: فدراسیون‌ها نباید از بحث فرهنگی غفلت کنند و باید در اردوها به موضوع روحی و‌ روانی ورزشکاران و‌ جوانان و ملی‌پوشان توجه داشته باشیم. فدراسیون ‌پزشکی ورزشی اعلام آمادگی کرده تا در بحث دوپینگ و مکمل به فدراسیون‌ها کمک کنند و ما نیز در معاونت توسعه ورزش قهرمانی به همراه همکاران در این معاونت همراه فدراسیون‌ها تا بازی‌های آسیایی ناگویا خواهیم بود.
 محمدیان: در بخش قایقرانی بانوان به تحول خاص نیاز داریم
در ادامه این نشست فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان گفت: با توجه به بررسی‌هایی که ما انجام دادیم، به نظر می‌رسد در بخش قایقرانی بانوان به تحول خاص‌تری نیاز داریم. این تحول باید از کادر فنی تیم‌های ملی کانو و کایاک دختران شروع شود. آن چیزی که الان می‌بینیم، مربیان تخصصی در رشته کایاک قوی‌تر هستند اما در رشته کانو نیاز به توجه بیشتری است. به هر حال نگاه وزارت ورزش به قایقرانی بانوان با توجه به پتانسیل و استعدادهای موجود، حمایتی است.
وی ادامه داد: وزارت ورزش از این پس بیشتر در کنار قایقرانی بانوان خواهد بود و در این زمینه پشتیبانی می‌کند. در مقابل انتظار ما این است که با نگاه علمی به بحث بدنسازی ورزشکاران، توجه به بحث روانشناختی و مهم‌تر از همه تمرینات مستمر، نتیجه‌ای خوب را در بازی‌های آسیا رقم بزنیم.